Categories
podcast

BS 05 Estratègies en travessa i respiració com a tema

Els coloms continuen mereixent privadesa 🙂

Aquest parell acumulen un parell de km més i continuen comentant tècniques tant de posició corporal, de braçada… com de respiració. A en Xin li agrada l’estratègia en carrera i en travessa, per això vol fer llarga distància i planteja tot un seguit de preguntes que li inquieten. En Güili culmina l’episodi exposant tècniques de respiració.

Ambdós decideixen no fer un podcast de temporades i fer temes. Amb aquest cinquè tanquen el tema de la respiració i a la següent encetaran un altre, sempre fent referència i mescla de temes anteriors.

Música de l’episodi Aurea de Sigma Ori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *