Categories
podcast

BS 03 Greix marró

En Güili ha estat investigant de quina manera utilitzar el greix del nostre cos, per flotar més, per tenir menys fred i inclús per tenir més energia. En Xin fa un canvi de dieta temporal i fa servir una estratègia de petits objectius per a completar els 1.200m de tirada.

Els episodis s’enregistren amb el mòbil d’en Xin, un Ulafone Armor X5. Se n’adonen que la qualitat és força bona i que capta el soroll ambient fent que l’experiència d’escoltar els episodis sigui més immersiva. És per això que durant l’episodi el soroll del mar, de les persones que hi estan presents…. i el rebombori d’una excavadora que si més no és part de l’experiència d’en Güili i en Xin.

Agraïm a Sigma Ori per deixar-nos incloure les seves cançons als episodis Bosatsu. En aquest episodi escoltareu Aurea.

Sigma Ori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *